به روشی که دندانپزشک برای زدودن باکتری های جرمی سطح دندان ها و زیر لثه انجام می دهد؛ جرمگیری دندان گفته می شود. در صورتی که جرمگیری به موقع انجام نگیرد ممکن است باعث بیماری لثه و … شود، بنابراین برای انجام این خدمات درمانی به هیچ وجه تعلل نکنید. اما هزینه جرم گیری دندان در سال 1403 چقدر است؟ هزینه جرم گیری دندان با دفترچه و بدون دفترچه چقدر است؟ با ما در ادامه این مقاله همراه باشید تا به پاسخ این سوالات بپردازیم.
نوع پروسه | قیمت |
---|---|
جرمگیری دندان یک فک | از 900.000 تومان |
جرمگیری دندان دو فک | از 1.800.000 تومان |
بروساژ دندان | از 1.000.000 تومان |
در واقع فاکتورهای زیادی در هزینه جرمگیری دندان موثر هستند که این فاکتورها عبارتند از:
بدون در نظر گرفتن موارد گفته شده هزینه جرمگیری دندان سطحی برای هر فک از 600 هزار تومان شروع می شود و هزینه جرم گیری دندان عمقی بری هر فک از 720 هزار تومان شروع می شود.
البته امکان دارد قبل از جرم گیری دندان نیاز به بروساژ دندان نیز باشد که در این صورت هزینه بروساژ دندان نیز به هزینه نهایی جرمگیری اضافه خواهد شد.
🦷 شاید این نوشته ها هم به درد شما بخورد
انواع جرم گیری شامل جرمگیری سطحی و عمقی دندان است که هزینه جرم گیری دندان در هر نوع می تواند متفاوت باشد.
عوامی که قیمت جرمگیری دندان را تحت تاثیر قرار می دهند عبارتند از:
اصولا قبل از جرم گیری، دندانپزشک برای بررسی بهتر تصویربرداری از دندان ها را توصیه می کند. بنابراین هزینه عکسبرداری دندان در کنار هزینه جرمگیری دندان محاسبه می شود.
میزان جرم روی دندان ها مشخص کننده این است که شما به چه نوع درمانی نیاز دارید. در واقع این مورد مهم ترین عامل تعیین کننده در هزینه جرم گیری دندان است.
شدت جرم دندان برخی افراد به قدری کم و سطحی است که با یک جلسه و با یک جرم گیری سطحی قابل انجام است اما برخی دیگر نیاز به تجهیزات پیشرفته تری دارند.
اصولا جرم گیری عمیق باعث حساسیت بافت لثه می شود؛ همین موضوع باعث خونریزی لثه می شود. بنابراین امکان دارد فرایند جرمگیری برای چندین جلسه متوالی تجویز شود. توجه داشته باشید که نباید فاصله بین جلسات طولانی شود چرا که نتیجه درمان را بی اثر می کند.
حتما بخوانید : 👇
در صورتی که بیمه درمانی شما خدمات دندانپزشکی اعم از جرم گیری دندان را شامل شود، می توانید بخشی از هزینه جرم گیری دندان را از بیمه مربوطه دریافت کنید.
برخی بیماران تنها به منظور جرمگیری به مطب دندانپزشکی مراجعه می کنند اما پس از گرفتن عکس او پی جی یا سایر تصاویر رادیولوژی پزشک مربوطه متوجه پوسیدگی دندان ها، بیماری های لثه و … می شود. بنابراین در صورت وجود چنین بیماری هایی هزینه آنها به هزینه جرم گیری دندان اضافه می شود.
🦷 شاید این نوشته ها هم به درد شما بخورد
در واقع جرمگیری دندان عوارض بلند مدتی را به همراه ندارد و عوارض جرمگیری دندان کاملا طبیعی بوده و حداکثر پس از چند روز رفع می شوند که عبارتند از:
در جواب این سوال باید بگوییم که خیر، هزینه جرم گیری دندان چندان بالا نیست و در واقع جزء خدمات ارزان قیمت دندانپزشکی است و در صورت داشتن بیمه این هزینه بسیار کمتر خواهد شد.
به دلیل اینکه جرم گیری جزو خدمات درمانی دندانپزشکی است، بنابراین شامل بیمه می شود. اما اینکه بیمه چقدر از هزینه جرمگیری دندان را تقبل می کند به نوع بیمه شما بستگی دارد. اصولا بیمه های پایه مقدار ناچیزی از این هزینه ها را پرداخت می کنند اما بیمه های تکمیل بیشتر هزینه و یا حتی کل هزینه را تقبل می کنند.
همان طور که گفتیم یکی از فاکتورهای تاثیرگذار در قیمت جرم گیری دندان، موقعیت جغرافیایی کلینیک دندانپزشکی است. به همین دلیل امکان دارد هزینه جرم گیری در تهران کمی بالاتر از سایر شهرها باشد.
بله چنانچه شرکت ارائه دهنده کارت تخفیف با کلینیک دندانپزشکی مد نظر شما قرارداد داشته باشد می توانید به منظور کاهش هزینه جرم گیری دندان ها از آن استفاده کنید.
رعایت بهداشت دهان و دندان در کاهش هزینه جرم گیری دندان ها بسیار تاثیرگذار است. از جمله نکاتی که باید رعایت کنید عبارتند از:
با رعایت نکات گفته شده میزان نیاز شما به جرمگیری دندان بسیار کم می شود و چنانچه نیاز به این روش درمانی نیز داشته باشد هزینه آن بسیار ناچیز خواهد بود.
بعد از جرمگیری دندان ها، به ویژه در مواردی که لثه تحلیل می رود، دندان ها در برابر سرما و گرما بسیار حساس می شوند. بعضی اوقات حساسیت به سرما بسیار شدید است و حتی هنگام تنفس از طریق دهان نیز احساس می شود. این حساسیت ها با استفاده از خمیر دندان های مخصوص و گذر زمان به تدریج کاهش می یابد. وقتی جرم از روی دندان ها برداشته می شود، حالت های جدیدی را تجربه می کنید که واقعیت اصلی دندان های شما هستند. نیازی به نگرانی نیست و به زودی به آن عادت خواهید کرد.
مراقبت های پس از جرمگیری دندان بسیار حائز اهمیت هستند که این مراقبت ها عبارتند از:
از آنجا که قبل از جرمگیری دنداپزشک ریشه های دندان و لثه بیمار را بی حس می کند، بنابراین در حین جرمگیری فرد درد زیادی را تجربه نخواهد کرد.
ما در این مقاله به صورت مفصل درباره هزینه جرم گیری دندان در سال 1403 پرداختیم و طبق مصوبه اعلام شده تعرفه جرم گیری دندان در سال 1403 حداقل 900 هزار تومان است.
البته موارد بسیاری در قیمت جرم گیری دندان موثر هستند که از جمله آنها می توان به شدت بیماری، تخصص و مهارت دندانپزشک، موقعیت جغرافیایی کلینیک دندانپزشکی، مبتلا بودن به سایر بیماری های دهان و دندان و … اشاره کرد.
منبع :
سن و سال هیچگونه تاثیری در نرخ تعرفه جرمگیری دندان ندارد.
حداقل هزینه مربوط به این روش درمانی به ازای هر فک 900 هزار تومان است.
اصولا اکثر بیمه های تکمیلی تمام هزینه جرمگیری دندان را پرداخت می کنند، که این مورد بستگی به نوع بیمه تکمیلی شما دارد.
خیر اصولا اکثر کلینیک های دندانپزشکی برای مشاوره جرمگیری دندان هزینه اضافی دریافت نمی کنند.
این پست برایتان چقدر مفید بود؟
برای امتیاز دهی روی ستاره ها کلیک کنید
میانگین امتیازات / 5. تعداد امتیازات
هیچ امتیازی ثبت نشده، شما اولین امتیاز را ثبت کنید
مجله تخصصی دندانه یکی از مهم ترین پایگاه های سلامت دهان و دندان است؛ که به کلیه موارد مربوط به چگونگی پیشگیری و درمان مشکلات مربوط به دهان و دندان به زبانی کاملا ساده می پردازد.
هر گونه سوالی در زمینه دندان درد، بیماری های دندان و لثه دارید را تنها با یک جستجوی ساده در مجله تخصصی دندانه بیابید.
این پست برایتان چقدر مفید بود؟
برای امتیاز دهی روی ستاره ها کلیک کنید
میانگین امتیازات / 5. تعداد امتیازات
هیچ امتیازی ثبت نشده، شما اولین امتیاز را ثبت کنید